AUTOPSTENHOJ – Uplifting Experiences

 

Dato: 06. september 2018

AUTOPSTENHOJ starter projektet "AUTOPSTENHOJ – Uplifting Experiences" Augmented Reality og Virtual Reality til gavn for kunder og partnere.

I disse tider, hvor tingene forløber i hæsblæsende fart, og hvor alle taler om IOT (tingenes internet) og digitalisering, har AUTOPSTENHOJ besluttet at investere i fremtidens teknologier til gavn for deres kunder og forhandlere. 

AUTOPSTENHOJ Experience
Ved automechanika 2018, 11. – 15.9.2018, AUTOPSTENHOJ – vil dels præsentere sine første 2 VR-modeller på Mercedes-Benz Beresa i D-Münster og BMW Maertin i D-Freiburg.
Nyd den fulde oplevelse af at gå gennem disse fantastiske bilforhandlerværksteder - enten på en skærm eller med VR-briller som om du var der i virkeligheden.

Inden for disse VR-modeller har AUTOPSTENHOJ defineret visse info-punkter, hvor du får supplerende oplysninger om produkterne - f.eks. brochurer, målskitser, videoer osv. - viften af muligheder er enorm! 

AUTOPSTENHOJ Space (rumfølelse)
Dels viser AUTOPSTENHOJ dig det nye AR-projekt med en app, så du kan skanne dine omgivelser og derefter anbringe produkterne fra AUTOPSTENHOJ i dem. Blot for at give dig et indtryk af hvordan det kunne se ud i det virkelige liv. 

Du kan desuden bruge din smartphone eller tablet til at komme meget tæt på selve produktet - og endda virtuelt komme ned under det - og se produktet helt ned til mindste detalje. 

AUTOPSTENHOJ – Uplifting Experiences på automechanika er et pilotprojekt, som vi viser til kunder og partnere, så vi kan indsamle tilbagemeldinger, idéer og indspark af enhver art.

VR/AR-præsentationen er integreret i AUTOPSTENHOJS stand G96 i hall 8.0 på automechanika 2018. 

Nøgleordet er merværdi! – Vi præsenterer ambitiøse projekter og giver dermed fremtidige kunder et første indtryk af, hvordan det kunne se ud i deres nye værksted og tilføjer naturligvis detaljerede informationer om produkterne. Det er fremtiden, og netop det vi har for øje! 

Som førsteklasses leverandør til det globale bilmarked er det vores vision at tilbyde den bedste totaloplevelse til premium-markedet for værkstedsudstyr, idet vi står for en palet af innovative processer og produkter i topkvalitet.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

AUTOPSTENHOJ
Katja Silder
Tlf.: +49 5971-860226
Mail: k.silder@autopstenhoj.com

 

Tilbage