STENHØJ GRUPPENs årsregnskab 2016/2017

Dato: 10. oktober 2017

STENHØJ GRUPPEN har netop offentliggjort et flot resultat for regnskabsåret 2016/17.

”Koncernen har opnået det bedste resultat, vi har set i de seneste 10 år. Det er vi meget tilfredse med, og vi har store forventninger til fremtiden”, udtaler koncerndirektør Søren Madsen.

Overskuddet før skat blev på 37 mio. kr. Omsætningen blev 695 mio. kr., hvilket svarer til en stigning på 6% målt i lokal valuta. STENHØJ GRUPPENs ledelse er tilfredse med resultatet, som lever op til forventningerne for året.

STENHØJ GRUPPEN forventer, at den positive udvikling vil fortsætte i det indeværende regnskabsår med en stærkt stigende omsætning og et forbedret resultat.

Nye markeder – nye brands
”Vi har i det forgange år haft et øget fokus på markedsføring og produktudvikling, og det har vist sig at være den rette beslutning” fortæller Søren Madsen.

STENHØJ GRUPPEN har intensiveret de internationale aktiviteter markant og har tilført en række nye initiativer og strategier for de forskellige markeder, og succesen afspejles også tydeligt i resultaterne.

I løbet af 2016/2017 har selskabet etableret sig i Australien med datterselskabet STENHØJ AUSTRALIA og senest er selskabet STENHØJ SVERIGE blevet etableret med datterselskaber i Hong Kong og Kina.

STENHØJ GRUPPEN forventer, at disse selskaber vil medvirke til den fortsatte positive udvikling i Gruppens indeværende år.

STENHØJ har leveret innovative løsninger i 100 år
STENHØJ GRUPPEN kan i år fejre sit 100 års jubilæum. I 100 år har virksomheden leveret innovative løsninger af høj kvalitet til autobranchen, både i Danmark og i store dele af udlandet.

STENHØJ GRUPPEN er en dansk familieejet virksomhed med hovedsæde i Barrit i Jylland, Danmark. STENHØJ blev grundlagt i 1917 og har i dag udviklet sig til en af verdens førende leverandører af produkter og ydelser til især det automotive eftermarked. Gruppen består i dag af 13 datterselskaber i otte lande, beskæftiger 600 medarbejdere og har eksport til mere end 60 lande på verdensplan.

Hovedparten af STENHØJs omsætning kommer i dag fra den automotive sektor, men firmaet udvikler og sælger fortsat en række produkter til den øvrige industri – herunder kompressorer, industrielle komponent-/delevaskemaskiner og ikke mindst presse- og rømmemaskiner til store produktionsanlæg – hvoraf en del afsættes til de bilproducerende fabrikker.

For yderligere information:
Søren Madsen
Tlf.: 2634 1310
slm@stenhoj.dk

Billeder til frit brug:
Få adgang til logo- og billedmateriale under pressecenter.

Tilbage