Testlinjer til bilinspektion vil fremover blive styrket og have højere prioritet hos STENHØJ

 

Dato: 10. september 2018

I de sidste ti år har STENHØJ GRUPPEN udvidet paletten af nye forretningsområder med henblik på at styrke STENHØJs produktportefølje og serviceydelser. STENHØJ GRUPPEN retter nu ekstra fokus på testlinjer til bilinspektion med et udbygget fuldservicekoncept på globalt niveau.

Testlinjer til bilinspektion er et voksende forretningsområde i hele verden. STENHØJ GRUPPEN fastholder sit fokus på nuværende forretningsområder, produkter og kernekompetencer, men strategien udbygger med et nyt forretningsområde som koncernen gennem flere år sideløbende har ønsket at sætte fokus på.

”Vores testlinjer vil give vores kunder en totalløsning, hvor udstyr som løftere, bremsetestere, lygtetester, emissionstester m.m. vil blive et integreret system. I dag er det kun nogle lande, der har regler for testlinjer til bilsyn, men der er ingen tvivl om, at dette forhold vil ændre sig. Efterspørgslen for testlinjer er helt klart sammen med et øget krav til både sikkerhed og miljø stigende” fortæller Søren Dyøe Madsen, administrerende direktør for STENHØJ GRUPPEN.

”Vi ser en tendens til, at reglerne er ved at ændre sig. Ikke blot i mange europæiske lande men også globalt. Dette betyder, at efterspørgslen for testlinjer til bilsyn vil øges. Derfor er tidspunktet for at udvide med dette forretningsområde helt rigtigt. Et koncept for testlinjer til bilsyn har i nogle år været et strategisk mål for STENHØJ GRUPPEN. Vi har foretaget både produktudvikling og tilkøb af virksomheder for at sikre gruppen attraktivitet og med det mest morderne udstyr kan støtte dette område”, siger Søren Dyøe Madsen.

Produktporteføljen vokser
STENHØJ GRUPPEN har erhvervet forskellige virksomheder, der er specialiseret i udstyr til testlinjer - og med opkøbet af det tidligere Opus, nu STENHØJ Sweden, er produktporteføljen komplet. Testlinjer til synshaller markedsføres af STENHØJ GRUPPEN med globalt fokus.

”Vi glæder os til at se resultaterne af denne dette nye forretningsområde folde sig ud. Hele bilindustrien er under forandring, og der er ikke tvivl om, at testlinjer fremover vil blive et vigtigt forretningsområde for STENHØJ GRUPPEN. Vores produkter indeholder den nyeste teknologi, og vi sigter allerede nu efter at blive en af de vigtigste spillere på markedet inden for testlinjer”, siger Søren Madsen.

Ledelsen af det nye forretningsområde er udpeget
Det øgede fokus på testlinjer kræver et stærkt team og en kompetent ledelse med erfaring til at håndtere de nye udfordringer. STENHØJ GRUPPEN har udpeget Chris Manby til at stå i spidsen for området Global Test Lanes. Chris har tidligere været ansat ved Gemco, en virksomhed i STENHØJ GRUPPEN, og har flere års erfaring indenfor udstyr til testlinjer og og fra bilindustrien. De nye aktiviteter i forbindelse med testlinjer betyder også, at STENHØJ GRUPPEN er på udkig efter kompetente kollegaer folk fra hele verden.

”Dette er et væsentligt initiativ for vores forretning og en betydelig investering for os. Vi er meget seriøse omkring dette nye forretningsområde, og vi er i gang med at opbygge en organisation omkring det. Derfor leder vi naturligvis efter dygtige fagfolk, der vil med os på denne rejse. Vi opfordrer allerede nu mulige ansøgere til at kontakte os, siger Søren Madsen.

For yderligere oplysninger kontakt:

Søren Madsen CEO og ejer af STENHØJ GRUPPEN
Tlf.: 2634 1310
slm@stenhoj.dk

Lars Ormstrup, COO STENHØJ GRUPPEN
Tlf.: 4037 4929
lao@stenhoj.dk

Chris Manby, Head of Global Test Lanes
Tlf.: +44 1604 828 582
chris.manby@gemco.co.uk

 

Tilbage

Chris Manby

Testlinje til bilinspektion