OM STENHØJ 

MISSION

Med udgangspunkt i stærke brands, produkter af høj kvalitet, effektive processer og erfaring fra mere end 100 år i branchen, ønsker vi at være partner og leverandør til det automative eftermarked globalt. Omdrejningspunktet herfor er stærke produkter, kompetent rådgivning og service på et højt niveau til at imødekomme kundernes ønsker, krav og behov - nu og i fremtiden.

VISION

Vi stræber hver dag efter at blive en førende gruppe af stærke virksomheder, der sammen vil styrke den automotive branche.

STENHØJ 

STENHØJ blev grundlagt i 1917 og i dag en integreret del af Nexion Group. Vi er en førende gruppe af stærke selskaber, mærker, produkter og mennesker.


Selskaber i STENHØJ er aktive inden for produktion, distribution og service på det automotive eftermarked. 

STENHØJ med hovedsæde i Barrit består i dag af 15 datterselskaber i 11 lande. STENHØJ beskæftiger 660 medarbejdere, og har eksport til mere end 60 lande på verdensplan.

STENHØJ er først og fremmest en gruppe mennesker med følelser, idéer og visioner. Med andre ord spiller medarbejderne en stor rolle i virksomheden. 

STENHØJ har opbygget et team af højt kvalificerede medarbejdere, der besidder det engagement, den kreativitet og den viden, der er nødvendig for at opnå det høje niveau inden for den tekniske ekspertise, som STENHØJ kendt for og som til stadighed tilstræbes.