NYHEDER

 • STENHØJ DK A/S overtager aktiviteterne i Thornac & Knarberg A/S

  1. februar 2018

  Pr. 1. februar 2018 overtager STENHØJ DK A/S alle de autorelaterede aktiviteter i firmaet Thornac & Knarberg A/S. Thornac & Knarberg A/S, der til dato har været ejet af Kim Christensen, har i mere end 60 år leveret udstyr og forbrugsmaterialer til den danske dæk- og autobranche.

  Læs mere
 • STENHØJ GRUPPEN styrker sin position i Norden og Baltikum

  15. januar 2018

  STENHØJ GRUPPEN fortsætter sit indtog i Norden, hvoraf det første spadestik blev taget med etablering af STENHØJ SWEDEN i august 2017. STENHØJ GRUPPEN har opkøbt de tre salgs- og serviceselskaber Tecalemit i Finland, Estland og Litauen. Tecalemit er i disse lande markedsførende indenfor salg og service af udstyr til det automotive eftermarked.

  Læs mere
 • STENHØJ DK A/S overtager JG Services aktiviteter i Nordjylland

  3. januar 2018

  Pr. 1. januar 2018 overtager STENHØJ DK A/S alle aktiviteter i JG Service ApS. Selskabet der har til huse lidt uden for Aalborg, skal varetage STENHØJ DK’s aktiviteter i det nordjyske i samarbejde med vores nuværende serviceteam.

  Læs mere
 • STENHØJ GRUPPENs årsregnskab 2016/2017

  10. oktober 2017

  STENHØJ GRUPPEN har netop offentliggjort et flot resultat for regnskabsåret 2016/17. ”Koncernen har opnået det bedste resultat, vi har set i de seneste 10 år. Det er vi meget tilfredse med, og vi har store forventninger til fremtiden”, udtaler koncerndirektør Søren Madsen.

  Læs mere
 • STENHØJ køber op i Sverige

  10. august 2017

  Søren Dyøe Madsen, adm. direktør for STENHØJ HOLDING A/S, informerer, at STENHØJ HOLDING A/S har stiftet det svenske datterselskab STENHÖJ SVERIGE AB og har gennem dette selskab købt Opus Emission, beliggende i Gøteborg. Opus Emission er købt ud af Preqas AB (tidligere Opus Equipment AB).

  Læs mere
 • STENHØJ har leveret innovative løsninger i 100 år!

  1. august 2017

  STENHØJ GRUPPEN kan i år fejre sit 100 års jubilæum. I 100 år har virksomheden leveret innovative løsninger af høj kvalitet til autobranchen, både i Danmark og i store dele af udlandet. STENHØJs historie er kendetegnet af en innovativ tankegang, tilpasningsevne, initiativ og ønsket om at skabe en stor, international virksomhed. Sådan var det for 100 år siden – og sådan er det i dag.

  Læs mere
 • STENHØJ GRUPPEN indtager Australien

  21. juni 2017

  STENHØJ GRUPPEN byder velkommen til et nyt medlem af familien, denne gang på den anden side af kloden. Selskabet STENHØJ AUSTRALIA er blevet etableret i Australien med henblik på at supportere det lokale marked samt større dele af Oceanien. Dette vil foregå ud fra kontorer og lagre i Sydney og Adelaide.

  Læs mere