NYHEDER

 • STENHØJ GRUPPENs årsregnskab 2016/2017

  10. oktober 2017

  STENHØJ GRUPPEN har netop offentliggjort et flot resultat for regnskabsåret 2016/17. ”Koncernen har opnået det bedste resultat, vi har set i de seneste 10 år. Det er vi meget tilfredse med, og vi har store forventninger til fremtiden”, udtaler koncerndirektør Søren Madsen.

  Læs mere
 • STENHØJ køber op i Sverige

  10. august 2017

  Søren Dyøe Madsen, adm. direktør for STENHØJ HOLDING A/S, informerer, at STENHØJ HOLDING A/S har stiftet det svenske datterselskab STENHÖJ SVERIGE AB og har gennem dette selskab købt Opus Emission, beliggende i Gøteborg. Opus Emission er købt ud af Preqas AB (tidligere Opus Equipment AB).

  Læs mere
 • STENHØJ har leveret innovative løsninger i 100 år!

  1. august 2017

  STENHØJ GRUPPEN kan i år fejre sit 100 års jubilæum. I 100 år har virksomheden leveret innovative løsninger af høj kvalitet til autobranchen, både i Danmark og i store dele af udlandet. STENHØJs historie er kendetegnet af en innovativ tankegang, tilpasningsevne, initiativ og ønsket om at skabe en stor, international virksomhed. Sådan var det for 100 år siden – og sådan er det i dag.

  Læs mere
 • STENHØJ GRUPPEN indtager Australien

  21. juni 2017

  STENHØJ GRUPPEN byder velkommen til et nyt medlem af familien, denne gang på den anden side af kloden. Selskabet STENHØJ AUSTRALIA er blevet etableret i Australien med henblik på at supportere det lokale marked samt større dele af Oceanien. Dette vil foregå ud fra kontorer og lagre i Sydney og Adelaide.

  Læs mere