STENHØJ DK A/S overtager aktiviteterne i Thornac & Knarberg A/S

Dato: 01. februar 2018

Pr. 1. februar 2018 overtager STENHØJ DK A/S alle de autorelaterede aktiviteter i firmaet Thornac & Knarberg A/S.

Thornac & Knarberg A/S, der til dato har været ejet af Kim Christensen, har i mere end 60 år leveret udstyr og forbrugsmaterialer til den danske dæk- og autobranche.
Blandt de anerkendte agenturer hører bl.a. TECH reparationsmaterialer, Schrader ventiler og reparationsmaterialer samt MOTOMETER testudstyr.

”En af STENHØJ’s, kerneværdier er af være tæt så på vore kunder som overhovedet muligt. Det gælder både geografisk og indenfor produktsortimentet som henvender sig til vore kunder. Derfor er jeg meget stolt over det er lykkedes os sammen med Kim Christensen at få lavet en aftale der støtter fuldstændig op om vores strategi, og ikke mindst drager omsorg for at det fantastiske arbejde og den platform Thornac & og Knarberg har opbygget gennem årene styrkes og videreføres, sammen med STENHØJ DK” udtaler CEO Søren Dyøe Madsen.

 ”Med dette tiltag sikrer vi, at vi er endnu tættere på vore kunder i dæk- og autobranchen, hvor vi i dag leverer udstyr fra de stærkeste varemærker i branchen. Thornac & Knarberg er et synonym med troværdighed og kvalitet, og passer derfor perfekt ind i STENHØJ DK.
Da Kim og jeg indledte drøftelserne omkring et eventuelt samarbejde, fandt vi meget hurtigt ud af at vore idéer og tilgang til markedet er meget identiske, og begge firmaers aktiviteter vil kunne drage fordel af dette. Jeg ser derfor rigtig meget frem til samarbejdet med Kim og hans medarbejdere”, udtaler Adm. direktør Søren V. Olesen.

 Thornac & Knarberg A/S er i dag beliggende i Allerød, hvorfra aktiviteterne indtil videre fortsættes. Udover salg og ekspedition fra Allerød, betjenes kunderne af tre eksterne sælgere. Alle ansatte fortsætter deres ansættelse hos STENHØJ DK, herunder naturligvis også tidligere ejer Kim Christensen. Alle eksisterende kundeaftaler videreføres naturligvis uændret hos STENHØJ DK.

 ”Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle vores kunder for den tillid de har vist os igennem årerne, og det er med glæde at jeg afhænder Thornac & Knarberg’s aktiviteter til STENHØJ DK. Jeg ser frem til samarbejdet og til at udbygge vore tidligere agenturer, men naturligvis også være med til at styrke STENHØJ DK på de øvrige forretningsområder – såvel salg som service.

Jeg håber at kunder og samarbejdspartnere fortsat vil støtte op omkring vore produkter, og mine medarbejdere og jeg ser frem til et forsat godt samarbejde – nu med STENHØJ DK i ryggen”, udtaler Kim Christensen.

Kim Christensen vil sideløbende med ansættelsen i STENHØJ DK videreføre salget af industriprodukter fra Gummiwerk Kraiburg i sit eget selskab. 

INFOBOX

  • STENHØJ DK blev et selvstændigt selskab i STENHØJ koncernen i 2015 under ledelse af Søren Vestergaard Olesen.
  • STENHØJ DK har i dag 52 ansatte indenfor salg, service og administration.
  • STENHØJ DK forhandler et bredt sortiment indenfor værkstedsudstyr bl.a. løftere, dækmaskiner, hjuludmåling, bremsetestere, kompressorer, ventilation, olieudstyr, indretning mm.
  • STENHØJ DK forhandler anerkendte varemærker som AUTOPSTENHOJ, Corghi, Bradbury, Dunlop, Beissbarth, Topauto, TECH, Schrader, Motometer m.fl.
  • STENHØJ DK er en del af STENHØJ GRUPPEN der er en dansk familieejet virksomhed beliggende i Barrit i Jylland. STENHØJ blev grundlagt i 1917 og har i dag udviklet sig til en af verdens førende leverandører af produkter og ydelser til især det automotive eftermarked. Koncernen består i dag af 16 datterselskaber i elleve lande. Gruppen beskæftiger mere end 660 medarbejdere, og har eksport til mere end 60 lande på verdensplan.

   

For yderligere information kontakt:
Adm. direktør Søren Vestergaard Olesen
Tlf.: 61 61 80 55
Mail: sol@stenhoj.dk

Billedmateriale er til frit brug.

Tilbage

Tv. tidligere direktør for Thornac og Knarberg Kim Christensen.
Th. adm. direktør for STENHØJ DK Søren Vestergaard Olesen.